SMOKE-IT BLIVER TIL GEjSER

OM GEjSER

GEjSER Tidl. SMOKE-IT startede som en lille dansk enkeltmandsvirksomhed i 2011 og er i dag Danmarks førende e-cigaret forhandler med en velfungerende internethandel og med 40+ fysiske butikker. GEjSER er en dynamisk virksomhed i konstant udvikling. Hovedkontoret i Galten ved Aarhus håndterer alt vedrørende den daglige administration og supporterer de fysiske butikker og webshoppen.

BÆREDYGTIGHED HOS GEjSER

 1. Vores pakker er lavet af genbrugs pakkemateriale - Læs mere
 2. GEjSER Genbruger papkasser - Læs mere
 3. Postrør bliver genbrugt Læs mere
 4. Læs CSR - SAMFUNDSANSVAR HOS GEjSER
 5. GEjSER C02 neutralt website Læs Mere

GEjSER Hovedkontor

HURTIG INFO OM SMOKE-IT/GEjSER

KVALITET OG PRIS

Hos GEjSER går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores varer. Vi samarbejder med professionelle virksomheder, der producerer de absolut bedste produkter på markedet, til rimelige priser. Vi er stolte af at kunne tilbyde den absolut bedste kvalitet til prisen. Vi yder garanti og bytteservice i henhold til loven.

WEBSHOP - KØB IND I RO OG MAG

Hvis du foretrækker at bestille dine varer hjemmefra, kan du trygt bruge GEjSER's populære webshop www.gejser-ecigaret.dk, der sælger de samme varer som findes i de fysiske butikker og også til samme pris. Vores hjemmeside er nem og overskuelig og samtidigt inspirerende for dig, der gerne vil sidde i ro og fred, når du vil lave en god handel.

Gå direkte til webshoppen her GEjSER webshop

KONTAKT OS

Hvis du har brug for hjælp, står vi klar med råd og vejledning på telefonen på hverdage kl. 08-22  og weekend fra 09-15 på tlf.nr.: (+45) 26 22 07 07.

Ringes der før 09:00 og efter 16:00 eller i weekenden vil nogle henvendelser først kunne håndteres den efterfølgende hverdag.

Du kan også stille spørgsmål ved at skrive til vores kundeservice. Du finder vores kontaktformular her Kontakt os eller send mail her [email protected]

GEjSER GENBRUGER PAPKASSER

I dagligdagen er vi opmærksomme på noget så jordnært som at minimere affaldsmængden. Det gør vi ved konsekvent at genbruge de papkasser, som vi modtager vores produkter i. På den måde får de et forlænget liv og miljøet undgår at blive belastet ved produktion af nye papkasser. Vores kasser bliver brugt mange gange indtil de er udslidte, hvorefter de bliver indleveret på værdicentralen som genbrugspap.

BUTIKKER

Med 40+ butikker, er GEjSER landsdækkende i Danmark. GEjSER er den eneste kæde i Danmark, der har specialiseret sig indenfor salg af e-cigaretter og tilbehør. Vores mål er at bringe vores kundeservice og ekspertise tæt på så mange kunder som muligt. Derfor er vi konstant på udkig efter nye steder, hvor vi kan åbne en af vores populære butikker.

Vore dygtige butiksbestyrere og -assistenter sørger for, at et besøg i vores butikker bliver en dejlig oplevelse. Her kan du få en god snak om det sidste nye på markedet og ikke mindst, får du en professionel rådgivning og hjælp til at finde frem til netop det udstyr, du skal bruge.

Se hvilken butik, der ligger nærmest dig her GEjSER butikker

CSR - SAMFUNDSANSVAR HOS GEjSER

Hos GEjSER tror vi på, at virksomheder skal være med til at skabe værdi ved at leve op til deres sociale ansvar overfor samfundet. Vi går ind for at drive vores forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi.

POSTRØR BLIVER GENBRUGT

Et andet område, hvor vi genbruger er når vi sender plakater og andet materiale til vores butikker. Vi sørger nemlig for at postrørene bliver returneret til os (sammen med ting, der alligevel skal sendes) og så bliver de genbrugt, næste gang vi skal sende billedmateriale ud til butikkerne.

C02 NEUTRALT WEBSITE

Som noget nyt i 2016, har GEjSER indgået samarbejde med firmaet IngenCO2.dk, som er et lokalt aarhusiansk firma med global betydning. Initiativet startede som et frivilligt projekt i Forskerparken i Aarhus som optakt til klima-topmødet COP15, der blev afholdt i København.

Senere tilførtes kapital fra Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser og Østjysk Innovation A/S, og i dag er initiativet vokset med deltagere fra stort set hele verden.

GEjSER's medlemskab betyder, at vores website er CO2 neutraliseret ved at både servere og brugernes CO2-udledning er dækket af tilsvarende CO2-reducerende projekter, som kommer hele Verden til gode.

”Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Vi skaber CO2-reduktioner ved deltagelse i CO2-reducerende projekter (godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF). Herudover er vi med til at opføre nye vedvarende energikilder, eks. vindmøller.” https://www.ingenco2.dk/#hvordan
Klik på logoet for at se vores medlemscertifikat

GENBRUGS PAKKEMATERIALE

Vi forsøger så vidt muligt at bruge genbrugsmaterialer, så som fyld til pakker er enten fra tidligere modtaget pakker ellers bruger vi en miljøvenlig makulator, der makulerer alt pap til genbrugspap til fyld at pakker. 

Hvad vi altid forsøger at optimere på

 1. Der bruges minimal emballage hver gang det er muligt
 2. Der bruges genanvendelig emballage
 3. Der bruges emballage fremstillet af genbrugsmateriale
 4. Der bruges emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage
 5. Der bruges den mindst mulige papkasse
 6. Der bruges miljøvenligt kassefyld til at udfylde papkassen med
 7. Der printes en minimal mængde af pakkesedler, følgesedler mv.

SMOKE-IT skifter navn til GEjSER

SMOKE-IT/GEjSER er en familieejet virksomhed, som blev startet på baggrund af Jens, stifter af virksomheden, og hans kone, Mimi, som begge stoppede med at ryge ved hjælp af e-cigaretter i 2010. Virksomheden startede i bagagerummet på en gammel Peugeot 106, på havnen i Århus tilbage i 2010, hvor det lykkedes Jens, at få de fleste af hans havnearbejder-kollegaer, til at skifte fra røg til damp. Sidenhen har Jens og hans nu 160 ansatte hjulpet mange, mange flere danskere med at skifte smøgerne ud med e-cigaretter, for på den måde at blive røgfri.

10-års jubilæum
D. 1. marts 2022 markerer vi 10-årsdagen for vores første fysiske butik, som slog dørene op på Klostertorv, i Århus, samme dag tilbage i 2012.

Markeringen af vores 10-års jubilæum er den perfekte anledning til også at markere skiftet - fra SMOKE-IT til GEjSER.

Hvorfor GEjSER?
En gejser er en naturlig varmekilde, som består af flere hulrum under jorden, og som er fyldt med grundvand. Grundet vulkansk aktivitet i området omkring gejseren, opstår en naturlig opvarmning af vandet i gejseren, dybt nede i jorden. Når vandet varmes op, søger det naturligt mod jordoverfladen og samles undervejs i flere mindre hulrum, hvilket gør at der dannes tryk. Når trykket er højt nok, presses vandet med stor kraft op mod overfladen, som herefter skydes op i form af en kæmpe damp-sky. Damp-skyerne kan nå en højde på næsten 100 meter over jordens overflade.

GEjSER er et nordisk navn, som kommer af det islandske ord ”Geysir”, som er navnet på verdens ældste gejser. Geysir blev første gang beskrevet i 1294 efter et kraftigt jordskælv, og har lige siden lagt navn til selve naturfænomenet, som på dansk er blevet til ”Gejser”.

GEjSER symboliserer alt det vi står for; nordisk urkraft, styrke og ikke mindst damp.

Derfor GEjSER.

gejser ecigaret

Hvorfor skifter vi navn?
Navnet SMOKE-IT er blevet kritiseret, da det signalerer at vi arbejder med rygning, og af Forbrugerombudsmanden som opfatter navnet, som værende en opfordring til rygning. Derfor skifter vi navn så det i højere grad afspejler, at vi er en virksomhed, der aktivt arbejder for, at hjælpe vores kunder med først og fremmest at opnå røgfrihed, og dernæst for at hjælpe dem ud af nikotinafhængighed. Vi anerkender Forbrugerombudsmandens tolkning af SMOKE-IT som brand, og selvom vores intentioner aldrig har været at opfordre til rygning, faktisk tværtimod, har vi indset at tiden er løbet fra det gamle navn. Ved at samarbejde med Forbrugerombudsmanden og de øvrige myndigheder på området, er der forhåbentligt også en større sandsynlighed for, at vi kan opnå anerkendelse for vores indsats når det handler om at være med til, at bane vejen frem mod en røgfri fremtid.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er med hele vejen, og derfor er det også vigtigt at understrege, at vores strategi hele tiden har været, og også i fremtiden kommer til at være, fokuseret på god service og vejledning, som udelukkende er baseret på kundernes individuelle behov og ønsker.

Vi gør altså alt det vi hele tiden har gjort, og derfor kan vores kunder også være helt sikre på, at vi fortsat vil yde den samme gode service som altid, også selvom vi skifter navn.

Vi fokuserer på voksne rygere
Imens myndighedernes indsats har været fokuseret på at forhindre børn og unge i at begynde at ryge, har vores fokus hele tiden været at hjælpe voksne rygere med at holde op med at ryge. Vi mener, at hvis man skal forhindre børn og unge i at begynde at ryge, bør man fokusere på, først og fremmest, at få voksne rygere til at stoppe med at ryge. Ved at hjælpe voksne rygere til at stoppe med at ryge sørger man for, at de unges forbilleder ikke længere er med til at normalisere den skadelige vane, fordi tidligere rygere oftest er de bedste rygestopambassadører.

GEjSER går forrest i kampen mod nikotinafhængighed
Vi bakker op om de danske tiltag, der skal forhindre børn og unge i at begynde at ryge. Derfor bakker vi naturligvis også op om de rygestoptilbud, der findes på nationalt plan og rundt om i landets kommuner, og vi mener faktisk, at vi grundlæggende yder den samme gode indsats, som de gør.
Vi anser ikke GEjSER for at være en virksomhed, der får folk til at skifte fra en dårlige vane til en mindre dårlig vane, derimod anser vi GEjSER for at være en virksomhed der hjælper folk med, helt at slippe de dårlige vaner. Derfor er vi nu begyndt at fokusere endnu mere på nikotinafhængighed, og på hvordan man slipper ud af denne. For ligesom vi ikke mener, at de unges forbilleder skal være med til at normalisere rygning, mener vi heller ikke, at de skal være med til at normalisere nikotinafhængighed. Derfor går GEjSER forrest i kampen mod nikotinafhængighed fordi vi tror på at dette fokus også kan være med til at forhindre, at børn og unge starter med at bruge nikotinprodukter.Gejser: Fortrolig indberetning af uregelmæssigheder

Som en ansvarlig virksomhed er Gejser afhængig af at kende til uregelmæssigheder i vores organisation. Vi opfordrer derfor alle til at indberette eventuelle bekymringer anonymt via vores whistleblowerordning.

Indberetning:

Vi tager alle indberetninger alvorligt og behandler dem fortroligt.

Sammen skaber vi en ansvarlig og sikker arbejdsplads.


Giv et kald

+45 26 22 07 07

Åbningstider

Hverdage 08-22 & Weekend 09-15

Fandt ikke hvad du ledte efter?

Har du brug for hjælp eller mangler du hurtig svar på dit spørgsmål, så kontakt os endelig - Vores rare kundeservice er altid glade for at hjælpe!